Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

AndreaAnna

4. 11. 2011 18:39
.

dost dobrý blog R^

0 0
možnosti

Tak nevim

16. 9. 2011 11:38
Nechtěl bych

aby se tady neustále demonstrovalo jako ve Francii,ale na druhou stranu asi je potřeba někde dát jasně najevo nesouhlas.Bohužel to co tady předvedla a předvádí ODS s ČSSD,myslím tím opoziční smlouvu a spoluvládnutí v Praze,jasně ukazuje kde jsou limity ve volebním systému.Tohle není žádný extremismus,ale obyčejná nasranost.Místo nadávání do radikálů by jste měli poděkovat lidem za velmi slušnou formu protestů,tohle nezavinili lidi,ale neschopnost českých politiků.Udělali si ze všeho kšeft pro sebe a své kamarádíčky a ted se diví.Jen jsem zvědav,jak budou politici reagovat až na ně přijde řada.

0 0
možnosti

mataerazzi

16. 9. 2011 10:51
Kde se berou porad tito pseudohumaniste a proc stale dostava

vaji prostor s kazdym novym nahlavupostavenym plkem. Radeji mi potvrdte tyto počty.Půl milionu Cikánů krát 12měsíců krát min.10000 je 60 miliard.

TO JE  DESNE?DESIVE A SILENE. A jsme vsichni odkazani to nedobrovolne zaplatit.

0 0
možnosti

snickim

16. 9. 2011 13:00
Re: Kde se berou porad tito pseudohumaniste a proc stale dostava

Buďme optimisté. 20% jich pracuje a podpora není víc, jak 5000Kč na hlavu --> to dělá "jen" 24 miliard ....:-/

0 0
možnosti

pefben2

16. 9. 2011 9:54
To jsou ale hloupé vývody

Vinit z toho developerskou firmu a ne toho, kdo neinvestuje získané peníze  do svého zajištění, ale prochlastá je???

Odkud jste spadl?

Rv

0 0
možnosti

snickim

16. 9. 2011 9:27
Nesouhlasím s Vaším názorem

Přečetl jsem si Váš příspěvek a musím konstatovat, že v něm souhlasím jen s jednou věcí. Ano, musíme pochopit mentalitu Rómů a podle toho určit přístup k řešení problému.

Váš návrh na nějaké smíšené hlídky je nesmysl, možná snad jen jako dočasné a nejspíše nefunkční řešení. Je to ale hlavně řešení represivní a tudíž od základu špatné.

Správné je lidi motivovat. Spousta lidí se dokáže motivovat sama, ale u některých našich spoluobčanů to nefunguje. Tudíž jim v tom musí někdo pomoci. Přestat dávat, ale umožnit jim něco získat vlastní prací. Pokud chtějí dostávat dávky od státu, ať za ně odvedou práci. Tím ukáží i svým dětem, že peníze se nerodí na poště, ale jen a jen z práce. Motivujme je k tomu, aby děti chodily do školy. Pokud nebudou dodržovat školní docházku - žádné dávky. Rodiče jsou odpovědní za své děti a zákon jasně stanoví, že do školy musí chodit každý. To platí  už od dob Marie Terezie. Je s podivem, že takzvaní "bílí" jsou ihned popotahováni, pokud se objeví problém ...

1 0
možnosti

snickim

16. 9. 2011 9:37
Re: Nesouhlasím s Vaším názorem

... se školní docházkou a některým z nás prochází, že nikdy nedokončí ani základní školu.

Váš návrh na lepší propojení / zapojení / spolupráci organizací pro začlenění Rómského etnika je s prominutím blábol. Tohle je něco, co zcela evidentně nefunguje, ačkoli se do těchto organizací neustále lejí další a další miliony korun z daní. Politici jsou manažeři firmy, která z peněz (daní) obhospodařuje společnou firmu - stát. Pokud tato firma a její manažeři udělají kontrakt s dodavatelem určitých služeb - v tomto případě "na začlenění Rómů" - pak musí kontrolovat, zda ten "kontraktor" dodá, co se od něj očekává. Pokud ne, pak musí být logicky kontrakt ukončen a peníze použity jinak. V případě organizací pracujících na začlenění Rómů je výsledek po mnoha letech činnosti naprosto tristní. Tudíž je čas na změnu.

0 0
možnosti

Kestrel

16. 9. 2011 9:26
Neni nad nezavisly a optimisticky pohled ...

... socdem svou sanci mela a nenabidla ani "... jednoduchá a prvoplánová východiska ...".

Naopak ocenuji "insider" pohled na praktiky socdem politiky a jejich spojeni s developery (je to prece socdem, ktera vladne na severu, ze ...?).

Sumasumarum - socdem politici se napakovali, obcane zaplat ... nastesti na takovou vec musi byt dva - ten blby a ten vyucurany. ;-€

0 0
možnosti

Aequitas

16. 9. 2011 9:17
Svéprávnost

Někdo je vystěhoval, dal jim peníze, mohl vědět, že s jim dlouho nevydrží a práci si nenajdou, jsou za ně odpovědní......

To je mi teda blábol, až bude oficiálně uznána nesvéprávnost tohoto etnika, pak budete mít pravdu. Za jejich situaci bude odpovědný někdo jiný, možná i ti developeři, město, sociálka.... 

Dokud se ale bude tvrdit, že jsou cikáni na stejné úrovni jako majoritní obyvatelstvo, pak je jejich situace pouze jejich zásluhou!

0 0
možnosti

snickim

16. 9. 2011 9:45
Re: Svéprávnost

Souhlasím s Vámi, že tento blog zcela jasně píše o nesvéprávnosti etnika. To je ale rasismus! Jak jinak si vysvětlit, že za následky vystěhování mohou developeři, politici a vůbec všichni kolem, jen ne ti, kterých se to samotných týká. Podle autora oni nejsou schopni dohlédnout důsledky svých rozhodnutí a autor je za to ani nečiní odpovědnými. To je ale podivný přístup v občanské společnosti.

1 0
možnosti

Ravenek

16. 9. 2011 9:16
Vyšinutý blábol

Vyšinutý blábol socdemáka (hrdě se označujícího za vysokoškolsky vzdělaného, absolvent filologie, takže užitečný asi jako ti cikáni), který odmítá přiznat fakt, že současnou situaci způsobili předem socani svou štědrou politikou pod heslem: "Kdo nedělá, má se líp."

1 0
možnosti

jafava

16. 9. 2011 9:12
Co se nepovedlo vyřešit za několik století,

chcete řešit, řekněte jak! ;-O

0 0
možnosti

petrdvoracek

16. 9. 2011 9:00
Za všechno můžou jiní

nějak v tom svém blábolu zapomněl uvést, že exšéf severočeské ČSSD vydělává na bytech pro chudé.

http://usti.idnes.cz/clanek.aspx?c=A110914_184619_usti-zpravy_oks

Mimochodem krádeže a přepadání lidí je zločinem ať bydlíte kdekoli a sestěhoval vás tam kdokoli.

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1751x
Vystudovaný filolog, dříve středoškolský pedagog, zástupce ředitele střední školy, nyní poradce Poslaneckého klubu a tajemník předsedy České strany sociálné demokratické.

Seznam rubrik