Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Inzheim

5. 5. 2012 12:04
Škoda

že matky samoživitelky na svůj osud nemyslely před milováním,, teď to má řešit stát-- to jest nevinný a nezúčastněný plátce spousty daní a který má svých starostí nad hlavu.

Totéž si myslí početné kolonie cigánů, živení, šacení, bydlení je dle jejich skálopevného přesvědčení úkolem státu, to jest každý nevinný plátce daní.

Na místo toho, aby těmto vychytralcům stát odebral dle vzoru Slovenska POLOVINU dávek, tak postihuje invalidy a hlavně penzisty, kteří většinou celý život dřeli jako magoři.

Tak uvažuje jen nesolidní. nesvéprávný zbabělec !!

0 0
možnosti

lncoolj

5. 5. 2012 7:28
co teprve,

kdybyste nebyl ten "vystudovaný filolog":

Vládní poslanci RvvloniRv schválili...

a ještě poradce?

0 0
možnosti

Mira1785

4. 5. 2012 20:19
Všichni tady pláčeme

Ale panu ministrovi Drábkovi visíme tak jako veškerý zbytek obyvatelstva této země doslova u pr.ele. Jak si vysvětlit jeho obhajobu naprosto nefunkčního informačního systému, jak si vysvětlit, že při snížení platů pracovníků úřadů práce dochází k paradoxním situacím, kdy pracovník tohoto úřadu má NIŽŠÍ mzdu než je podpora, kterou vyplácí "těm potřebným". Průměrná mzda v česku je cca 25000, mzda pracovníků úřadů práce pod vedením skvělého Drábka je hluboko pod 15000 hrubého. Jindy zase sebere nebo drakonicky sníží podporu postiženým se slovy, že je vše v pořádku. Ne, to už fakt nemá cenu komentovat. Bohužel jsme si na 4 roky zvolili takové dobytky do vedení této země. Ale jímá mě hrůza z toho, jaký skot nám přinesou volby příští. ;-O;-O

4 0
možnosti

martin013

4. 5. 2012 19:25
Nikoho to nezajímá

Myslím si, že to nikoho nezajímá. Dodávám samozřejmě - bohužel. Vy se správně pídíte po konkrétní zodpovědnosti, konkrétního člověka. Ale funguje to takto. Jsou volby a pantátové dostanou na 4 roky prakticky neomezenou moc. Ano, občas štěkají mediální hyeny, někdy si štěknou podřízení (samozřejmě jen někteří), zřídka opozice. Přijde nějaká menší krizička, ale kapříci si rybníček nikdy nevypustí, proboha proč by to dělali. Takže nezbývá než přečkat ty 4 roky, než přijdou jiní géniové, kteří budou reformovat fungující systémy až k úplnému zblbnutí všech. Samozřejmě, že to Drábek a jeho boys nezvládli. Samozřejmě, že si přitom několik vychcaných pražáčků přikradlo do vlastních kapes. Samozřejmě, že to je politicky absolutně neobhajitelné. Ale pozor! Jen ve standardní, fungující demokracii.  A k té my se opravdu neblížíme. Zatím jen pořád testujeme demoverzi.  Kdybychom již najeli na tu opravdu fungující, byl by Drábek politicky i profesně naprosto znemožněný až do konce svého života.

1 0
možnosti

jahl

4. 5. 2012 18:42
Snížit daně,

inkriminované ministerstvo (mimo jiných) zrušit. Co ví ministr o práci? Na důchody máme sociálku a její sociální daň. K čemu je takové ministerstvo vůbec dobré? Jen žere peníze. O svou obživu se má starat každý sám. Buď podnikat a riskovat, nebo se nechat zaměstnat. Kdo nic neumí to má, ovšem, těžké, ale je to jeho chyba.

0 0
možnosti

debater

4. 5. 2012 10:56
Současná vláda dělá hodně věcí špatně

ale alespoň se o něco pokusila. Oranžový trika za osm let vlády tuto zemi přes maximální růst HDP zasekali do dluhů a o reformy, které byly už tehdy potřebné se ani nepokusili zato jsou nedostižnými mistry v okopávání kotníků těch ostatních. Jste k zblití.

0 0
možnosti

lukim

5. 5. 2012 5:40
Re: Současná vláda dělá hodně věcí špatně

Za takový pokus se musí trestat - nejlépe fyzicky;-D A těm zlodějům vše sebratR^!!Poslední vaše věta debatére platí plně o vásRv!!

0 0
možnosti

kuča

4. 5. 2012 10:34
Píšete výborně ........!

:-)........náš milovaný všeználek, se svýma krysíma očkama dovede vysvětlit všechno. Ten se bude zaklínat i ďáblem, že je všechno v poho...on i Šiška mají vyděláno i pro věky budoucí. Podle něj to, že někteří na dávkách(obyčejně matky samoživitelky) , nemají jeho vinou ani na chleba a zachraňuje to charita, je problém marginální. Je to pod jeho rozlišovací schopnost, jak také říká náš nejvyšší ! R^R^R^

1 0
možnosti

petrph

4. 5. 2012 9:56
z jakého titulu chcete žádat vysvětlení?

Přeci pravicoví politici svou představu demokracie ukázali, není potřeba vysvětlovat nic, ale za 4 roky si můžeme svobodně vybrat někoho jiného. Tedy vlastně nemůžete, ono tu hrozí to rude´nebezpečí a tak bude třeba tento systém hájit do posledního dechu..

2 0
možnosti

semelik

4. 5. 2012 9:51
Pan ministr několikrát JASNĚ řekl, že všechno funguje.

Což jednoznačně znamená, že to funguje.

Že hromada pracovníků úřadů práce - dokonce i jejich vedoucí, kteří tím pod tímto ministrem riskují svoje místa - opakovaně prohlašují, že nový systém není použitelný, přece naprosto nic neznamená.

.

Už je to konečně jasné ?????

2 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1751x
Vystudovaný filolog, dříve středoškolský pedagog, zástupce ředitele střední školy, nyní poradce Poslaneckého klubu a tajemník předsedy České strany sociálné demokratické.

Seznam rubrik