Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

O75t15t93o 32Č38e91r23n11ý

20. 11. 2012 18:21

Nedočetl jsem to, jen přeskáčku, tudíž pochvalu nedostanu, ale ani ji nechci od politika s takovými názory. Jednak komunisté nedostali protestní hlasy, ale hlasy svých spořádaných voličů, jednak ČSSD je jen výtahem k moci komunistům, tak jako v r. 48 a Dubčeka vůbec nepřipomínejte, ten by měl býrt souzen za vlastizradu.

Mohu chápat členství v KSČ před r. 89, ale rozhodně bych netoleroval jako partnera dnešního komunistu. Existence komunistické strany je ostudou tohoto národa.

1 2
možnosti

Nemohu  tolerovat členství v KSČ před r. 1989, mohu chápat snahu dnes zapojit komunisty do budování kapitalismu, proč ne?

1 0
možnosti
MK

Nevím, jestli je moudré vyzývat postpubescenty, aby chodili volit. Kdyby byla hranice pro volební právo mládeže zvýšena na 23 let, byl by to rozumný krok. Neboť tak málo se v politice orientující voliče, jako jsou čeští adolescenti, aby v Evropě pohledal. Na gymnáziích se vytvořila kasta ze studentů z "lepších" rodin, která o sobě vyhlašuje, že je pravicová, i když pro ni pravicovost znamená především přívětivě otevřenou papínkovu šrajtofli.

.

Kdypak už konečně zametete s Bohumínským usnesením?

1 1
možnosti
SN

:-)  Pane KOdete.... souhlas !!! R^R^R^

0 0
možnosti
SN

:-)  Napsal jste to pěkně...dávám karmu. Ale....Čunek úplatky nebral, a sexuálni obtěžování  nahlášené po 6 letech od jakési podivné dámy za pomoci žaloby bývalého ministra spravedlnosti...prostě udělané na zakázku. Poctivý venkovan nepasoval  do společnosti šíbrů, kteří ovládají tuto zemi !  R^

1 0
možnosti
JS

Já nesnáším komunisty. Na rozdíl od těch budějovických demonstrantů mi však více vadí komunisté z ODS a ČSSD, než ti z KSČM.

4 2
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1751x
Vystudovaný filolog, dříve středoškolský pedagog, zástupce ředitele střední školy, nyní poradce Poslaneckého klubu a tajemník předsedy České strany sociálné demokratické.

Seznam rubrik