Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J42a61n 15H88o47r73a

21. 11. 2012 18:41

Vy jste pane blogere slušnej demagog. Podle fotografie si tipnu, že jste toho za socialistického zemědělství moc neodžil, takže, chcete-li něčím argumentovat, zjistěte si alespoň základní fakta. Možná by jste se dozvěděl, jak si zemědělci dnes po výnosové a výkonové (né tedy ekonomické) stránce vedou a nepsal nesmysly. Chápu, že článek reaguje na něco jiného, ale použitá fakta nemají se skutečností nic společného.

1 0
možnosti

To víte, že se našim zemědělcům nedaří právě nejlépe, když jste jim vy sociální demokraté v EU vyjednali pěkně nevýhodné podmínky včetně nižších dotací a některých kvót (právě proto nejsme soběstační např. ve výrobě cukru). Také jsem si nikdy nevšiml, že byste brojili proti biopalivům, kvůli nimž klesá produkce potravin (protože se místo nich pěstuje řepka na bionaftu). Vaše kritika Petra Bendla je tedy klasické chucpe.

3 2
možnosti
Foto

Revizionista Bendl .... no kdyby tam ještě zaznělo napojení na trockisty, agenty Vatikánu, dalo by se to číst skoro jako obžaloba od Urválka či Eichlera ....

3 1
možnosti

Děláte pouze práci, za kterou jste placený, ovšem a jsem si jistý, že je naprosto zbytečná.

5 1
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1751x
Vystudovaný filolog, dříve středoškolský pedagog, zástupce ředitele střední školy, nyní poradce Poslaneckého klubu a tajemník předsedy České strany sociálné demokratické.

Seznam rubrik