Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A pak ze bude iDnes postihovat agitky ... tahle CSSD prosla jak vino :-(

1 0
možnosti

Tipnu si, že lidé, kteří budou volit Babiše a Okamuru, jsou natolik otrávení politikou hlavních stran, že je podobné blogy moc nezajímají, pokud je vůbec čtou. Ale sahání po těžkoliberních argumentech tipu NSDAP a Hitler, naznačuje, že exstence ANO a Úsvitu sociální demokraty docela znervózňuje. Kdyby to ale nepodělali za Zemana, Grosse, Paroubka a Špidly, nemuseli by se tak třást!

2 0
možnosti

Pane Libensky, dekuji

0 0
možnosti

Ukazujete , ze dokazete jako vystudovany, krasne a hluboce nam vysvetlit, to co vsichni vime. Moji pratele kazdou stredu to rikaji to same co vy. Velmi kratce, ale vystizneji. "je to skutecne mrdnik"!

Cekam od vas nazor na napravu. Prosim, skutecnou! Jste vystudovany v teto zemi, tak se snazte ji neco dat zpet! Ukazte nam cestu ven. Nase republika nepotrebuje dnes kritiky. Nase republika potrebuje obcany, hlavne ty studovane, kteri nam ukazi cestu ven! Budete to vy kdo s timto zacne? Nebo cekate na nekoho jineho? Nebo umite jen dobre psat? Toto vam pise obcan ceske republiky jako vyzvu pro vas!!!!

1 0
možnosti
Foto

Náprava je snadná. Konec socialistických experimentů. Konce násilí a přerozdělování.

2 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1751x
Vystudovaný filolog, dříve středoškolský pedagog, zástupce ředitele střední školy, nyní poradce Poslaneckého klubu a tajemník předsedy České strany sociálné demokratické.

Seznam rubrik