Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

Míra4.1

16. 9. 2011 8:59
A proč by měli romové

bydlet a dělat bordel v krásném secesním domě v centru kulturního města???

0 0
možnosti
PK

Ccecil

16. 9. 2011 7:55
hloupá agitka

poplatná výběrové politice idnes. Jednoduše kravina.

1 0
možnosti
TV

tomtop

16. 9. 2011 7:25
romové a práce ?

pokud máte děti, určitě víte, jak je nesnadné je přimět k nějaké práci. My dospělí pracujeme protože musíme a jen někdy nás to i baví... jsme k tomu vedeni a chceme to. Kdybych neměl vzdělání a pracovní návyky, asi bych si taky rychle zvykl na dávky atd. ... proč bych dělal něco tak nepříjemného, když jako je práce, když jsou dávky zadara. Nikdo by neměl tu moc mě k něčemu přimět, byl bych dospělý člověk který má svá práva a tvrdí že ho nikdo nechce přijmout, že mám to srdíčko (to je klasická hláška když se po jisté skupině něco chce nebo když kdysi získávali modrou knížku). Nadával bych na celý svět a o nic bych se nesnažil, protože za mé neštěstí může vždy někdo jiný než já ...

0 0
možnosti
KV

_-1-_

16. 9. 2011 0:35
Jako člen opozice jste si chtěl kopnout do vlády .....

.... kopl jste si hned v prvním odstavci. .................. A proč jste přidal těch dalších sedm odstavců víceméně zbytečného textu?

0 0
možnosti
I

Inzheim

15. 9. 2011 22:30
Prosím

soudruhu Šelepo , abyste konkrétně jmenoval jednoho socdemo soudruha, který měl vládní funkci a SKUTEČNĚ ŘEŠIL CIGÁNSKÝ VELKOPROBLÉM !!!!--- Já odpovím za vás--- NIKDO NIC NEDĚLAL--- JEN SYPAL PENÍZE do bezedných studní Tedy nenapadejte Nečasovu vládu a zameťte si před špinavým prahem Paroubků, Grossů, Zemanů, Bublanů, Grulichů a spol

1 0
možnosti
M

Míra4.1

16. 9. 2011 8:58
Re: Prosím

R^R^R^

0 0
možnosti
V

vit.hassan@seznam.cz

15. 9. 2011 20:40
Re:

Obyčejně s Vámi souhlasím, ale tentokrát ne. Stačí si přečíst jeho blog ve kterém bez důkazů obviňil Kaddáfího z útoků v Norsku a pár dalších podobných perel. Oceňuji na něm to, že nejtvrději z politiků a (snad upřímně) odsoudil vítkovský žhářský útok.V.H.

0 0
možnosti
L

lokutus

15. 9. 2011 19:27
Eh

Začátek dobrý, od toho "Jako člen vedení Mladých sociálních demokratů" se to zkazilo. Vymezování se vůči opozici, nálepkování, tím jsou socani dostatečně známí. Přijmout rozhodnutí, či něco dokonce nedejbože vyřešit, to jim moc nejde.

"Situace v etnicky smíšených lokalitách přitom potřebují řešení komplexní a dlouhodobá."

K tomu mám jednu poznámku. Situace s romy se zde řeší už dlouhé dekády, možná dokonce staletí. Těch systémových a komplexních řešení jsme jen za komunistů měli habakuk. Výsledkem je zpravidla ještě horší situace, než předtím. Prosím vás. Sociální inženýři. Přestaňte už lidem plánovat životy. Stejně vám to nejde.

1 0
možnosti
N

nenovak

15. 9. 2011 19:15
Znám ale i chytré Cikány. Jeden je dokonce

je  vysokoškolsky vzdělán v technickém oboru a dokonce se jím už dlouho úspěšně živí, protože je opravdu chytrý a schopný. Má bílou manželku a chová se úplně stejně jako Češi. Obávám se ale, že se se svými soukmenovci moc nestýká,  o cikánství nikdy nemluvil (nevím, zda jej nevychovávali Češi).  Pak znám asi další 4 slušné Cikány. Takže ono těch slušných nebude zase tak málo. Ale ti slušní mezi nimi se chovají jako všichni jiní slušní. Mlčí a bojí se proti těm neslušným vystoupit. A právě to vystoupení těchto slušných Cikánů je to, co by naše země nejvíce potřebovala. Nemíním tím vystoupení pana Karla Holomka, který je asi slušný člověk, ale snaží se lumpárny spíše omlouvat.

0 0
možnosti
VN

naroznej

15. 9. 2011 20:34
Re: Znám ale i chytré Cikány. Jeden je dokonce

No vida. A proto je třeba tyto úspěšné a schopné dávat všem ostatním za vzory. A tlouci jim do hlav , podívejte na své kolegy , pracovali na sobě a dnes jsou někde jinde než vy. A tak pracujte i vy na sobě a také se snažte. To je cesta.

0 0
možnosti
P

pěnice

15. 9. 2011 19:12
Autore,

ten problém nevznikl dnes ani před rokem, dokonce ani před pěti léty. Dost bylo času na změnu. Donekonečna se tady bude rozebírat, co jsme udělali špatně ? Ptám se co za ta léta udělaly všechny ty spolky a aktivisté, kteří stihli rozfofrovat miliardy a výsledek stejný, jako když by se nedala ani koruna. Buď jsou to svépravní lidé, nebo retardovaní a v tom případě je každá snaha marná. Já si to ovšem nemyslím. Ve s vých právech se cikáni vyznají lépe než bílí, ti znají hlavně povinnosti. A tím začněme i u tohoto cikánského etnika. POVINNOSTMI !!

3 0
možnosti
P

peena3

15. 9. 2011 19:05
Klasický sociální demagog

Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1751x
Vystudovaný filolog, dříve středoškolský pedagog, zástupce ředitele střední školy, nyní poradce Poslaneckého klubu a tajemník předsedy České strany sociálné demokratické.

Seznam rubrik