Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

skeptický

15. 9. 2011 19:01
Velmi pěkně napsáno.

Takže, vzhledem k jiné mentalitě je lékem načechrané sociální lůžko, starost o důstojné bydlení, pokud díky odlišné mentalitě si předchozí bydlení zničí a zejména naprostý zákaz zmiňovat se o nějakých povinnostech.

Čili, za problémy menšin mohou ti, kteří věří, že zákony platí pro všechny stejně, že práva jsou vždy spojena s povinnostmi. Největšími viníky jsou samozřejmě ti, kteří tuhle charitu platí a ptají se hak dlouho ještě.

Alespoň takto jsem pochopil onen vzletný článek člověka, který se chce starat o hmotný blahobyt menšin bez pracovních návyků. Samozřejmě za cizí peníze.

Přesně tito lidé s těmito názory se považují za moderní a demokratickou levici.

Taky bych chtěl mít jinou mentalitu a nechal se živit dle Vašeho návodu.

0 0
možnosti
N

nenovak

15. 9. 2011 19:01
Jinak jsem přesvědčen o tom, že nikomu nevadí

jiný člověk jenom proto, že má jinou barvu pleti atp. Vše je o zkušenostech a předsudcích. Na hada si dá člověk také větší pozor než na slepici. Samozřejmě, že had ne každý had je nebezpečný, ale některé ano, přičemž slepice téměř žádná. A takový je rozdíl mezi tím, když člověk potká Cikána nebo například Dána.

0 0
možnosti
VN

naroznej

15. 9. 2011 20:40
Re: Jinak jsem přesvědčen o tom, že nikomu nevadí

Některý Dán může být také nebezpečný.

Jednou jsem četl rozhovor s jednou cikánkou , která dosáhla právnického vzdělání a působí v advokacii. A uváděla tam , že jejímu strýčkovi dalo hodně práce , aby neskončila jako malé dítě ve zvláštní škole. A tam je jeden z kamenů úrazu. Že většina cikánů je automaticky odeslána do zvláštní školy a tím pádem odsouzeno k nepěkné budoucnosti . Anižby někdo zjišťoval jejich inteligenci , či je do této zvláštní školy poslal až po skutečném prověření a zjištění , že běžná škola pro ně není.

0 0
možnosti
N

nenovak

15. 9. 2011 18:38
Karma za pravopis a styl psaní, nikoliv za obsah sdělení.

Jako český národ stojíme před existencionálním problémem, který nemá politicky korektní řešení. Problém vyplývá z toho, že nám matematika jasně zvěstuje, že nestane-li se něco zásadního, tak nás Cikáni přerodí. Otázka zní: Chceme my Češi jako národ přežít nebo jsme smířeni s tím, že český národ končí a vládu nad zemí převezmou Cikáni? Jste si všichni tak jisti, že je správné to zdánlivě politicky korektní řešení? Stojí za to položit na oltář politické korektnosti zánik našeho národa? Nejsem si tím jistý. Pokud ne, tak řešení je politicky nekorektní (omezení počtu dětí pod ztrátou občanství atd., dohoda s Indií a Pákistánem o repatriaci). Situace se zdá bezvýchodná.

3 0
možnosti
VN

naroznej

15. 9. 2011 18:46
Re: Karma za pravopis a styl psaní, nikoliv za obsah sdělení.

Situace není bezvýchodná.

Holt musíme vymyslet nějaký klíč , nějaký efektivní způsob jak na ně. To je naše jediná cesta. Zatím se spíše plácáme v bezradnosti.

To , co jste popsal v poslední části odstavce , je nereálné. Nelze někoho násilím nutit k omezení počtu dětí pod ztrátou občanství.  Jednat s Indií či Pákistánem o repatriaci je dobrý vtip. Ať se nám to líbí , nebo ne , domovem "našich" cikánů je ČR.

0 0
možnosti
N

nottingham

15. 9. 2011 18:16
CSSD

CSSD ma velky podil na soucasnem stavu, stejne jako vsichni humaniste... Kdyby neprizpusobivym vzhledem k jejich pracovnim navykum povolili pouze 2 deti. Pokud maji potvrzeni o soustavnem legalnim zamestnani a prijmu, cisty trestni rejstrik...., tak mohou mit deti i vice. Pokud nepracuji, zeny po druhem diteti podvazat. Tim se usetri statni kase, socialnim programum a nebudou mit deti jako rukojmi.

0 0
možnosti
VN

naroznej

15. 9. 2011 18:47
Re: CSSD

Žijeme ve svobodné společnosti. Nelze nikoho nutit , aby měl maximálně 2 děti.

0 0
možnosti
VN

naroznej

15. 9. 2011 18:08
Karma...

Díky za pravdivý článek.

Ještě jsem slyšel o jednom svérázném způsobu , jak jedno město "řešilo" cikánský problém. Prodalo domy i s cikány jednomu podnikateli , ten je přestěhoval na vesnici a když byly domy prázdné , tak je město koupilo zase zpět.  Takže radnice (tehdy socdemácká) vyřešila svůj cikánský problém tak , že jej přehodila na daleko slabší obec.

Jinak já jsem toho názoru , že za tento problém si můžeme tak trochu sami. Kdyby se vlády (tato , minulá,předminulá,před před minulá a dále a dále a dále) pokoušely něco efektivního vymýšlet , jak toto etnikum začlenit do společnosti , byli bychom dnes někde jinde.

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

15. 9. 2011 19:03
Re: Karma...

Bouzel, realne zkusenosti z celeho sveta ukazuji ze se nic vymyslet neda. Cikany proste nezmenite.

0 0
možnosti
MT

jozko skocdopole

15. 9. 2011 18:05
Nic jineho nez žvásty a blábol.

0 0
možnosti
H

hugomárapokutář

15. 9. 2011 17:46
No!

Voni Zeman,Špidla, Standa Křišťál, Paroubek ani Dluhoš taky nic pro vyřešení tohoto problému nevymysleli, natož aby něco udělali!:-/ Takže si ty populistický žvásty strčte do ........!Rv

0 0
možnosti
H

hugomárapokutář

15. 9. 2011 17:53
Re: No!

Vlastně já zapomněl!;-) Ňákej Benda z Teplic prej jim poskytuje ubytování! Není to sice nejlacinější, ale aspoň nemusej spát pod mostem!;-D

0 0
možnosti
MF

metanfouna

15. 9. 2011 17:34
Klasicka politicka agitacka...

To je mi place na necinnost vlady.... jako by nektera z predchozich v tomto ohledu nekdy neco realne napomocneho vykonala. Popis problemu je vcelku vystizny, ostatne to vi snad kazdy. Nic objevneho. Nabizene reseni? Vagni a obecne teze... jako vzdy, kdyz se jedna o tento druh problemu. Suma sumarum, kdyby pan Selepa venoval svuj cas par kouskum na zahradce, urcite by to byl smysluplneji straveny cas i pro nej... :)

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

15. 9. 2011 16:56
za chovani cikanu mohou sami cikani

Bordel a zlocinost by pachali i kdyby se neprestehovali. Chyba je v tom ze mistni nemaji moznost veta kdyz jim tam chce nekdo tohle etnikum nasypat.

0 0
možnosti
K

klapzubova

15. 9. 2011 17:30
Re: za chovani cikanu mohou sami cikani

Ať si je multikultibyznysmeni vezmou za sousedy;-D

0 0
možnosti
JH

bell

15. 9. 2011 16:39
A kdo

přidělil byty v tom domě ve středu města cikánům?Asi radnice možná již za komančů.Jsem z Kladna kde střed města obývali cikáni .Dnes jsou pryč, domy se vrátily majitelům  jsou opraveny a střed města je opět hezký.Tak si myslímže je to ve většině měst takže i v centru města Liberce nemají cikáni co dělat

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

15. 9. 2011 16:58
Re: A kdo

Chybou je ale to ze je mohou nastehovat mezi normalni lidi, treba do nejake vesnice kde se do te doby ani neobtezovali zamykat. Tohle je potreba zastavit, to sypani odpadu k tem kteri se nemohou branit.

1 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1751x
Vystudovaný filolog, dříve středoškolský pedagog, zástupce ředitele střední školy, nyní poradce Poslaneckého klubu a tajemník předsedy České strany sociálné demokratické.

Seznam rubrik